Välkommen till Sjöpärlan
Här kan du avnjuta lunch och middagar i en ljus och avkopplande miljö med utsikt över Sicklasjön. Sjön är omgiven av en fantastisk natur. Under sommarhalvåret öppnar vi upp vår stora uteserveringen som bjuder på sol hela dagen. När vädret tillåter har vi även en glassbar under terrassen som står öppet. Vi serverar klassisk svensk husmanskost till lunch. Varmt välkomna!
Öppettider
Måndag: 10.30 – 14.00
Tisdag: 10.30 – 21.00
Onsdag: 10.30 – 21.00
Torsdag: 10.30 – 21.00
Fredag: 10.30 – 21.00
Lördag: 12.00 – 21.00
Söndag: 12.00 – 21.00
Lunchmeny v.10
MÅNDAG
Nötfärsbiff med gräddsås och lingon
Stekt torskfilé med kapris- och dijonsås
TISDAG
Stekt fläsk med raggmunk och lingon
Stekt torskfilé med kapris- och dijonsås
ONSDAG
Lunchstängt
TORSDAG
Ärtsoppa och pannkaka med sylt och grädde
Stekt torskfilé med kapris- och dijonsås
FREDAG
Nasigoreng med ananas och ägg
Stekt torskfilé med kapris- och dijonsås
Klassisk pizza
Margherita
127
Vesuvio
132
Capricciosa
132
Bussola
139
Hawaii
132
Chiquita
132
Pepperoni
132
Cacciatore
132
La Serra
132
Marinara
142
Barnpizza
Margherita
109
Vesuvio
114
Hawaii
114
Mexikansk pizza
Azteka
148
Döskalle
159
Specialpizza
Husets
155
Gorgonzola
148
Jamaica
155
Mafiosa
148
Quatro stagioni
159
Äkta kim
148
Kebabpizza
Kebabpizza
148
Kebab special
148
Inbakad pizza
Calzone
132
Calzone special
148
Ufo (dubbel inbakad)
159
Mozzarella pizza
Spinaci Con Prosciutto
153
Le chef
153
Mezze Luna
153
Primos
148
Quattro formaggi
159
CRUDO
153
Vegetarisk pizza
Daniela
155
Melanzane
155
Veg de luxe
153
Vegetarisk
153
BASILIKA
155
SÄSONGS PIZZA
FIKON
159
KANTARELL
159
PÄRON
159
GRÖNKÅL
159
SPARRIS
159
ROM
159
BURRATA
179
Köket
SKAGEN
RÄKSALLAD
HALLOUMISALLAD
ÖRTSALLAD
HÖGREVSBURGARE
Pannkakor
Dagens lunch v.10
Måndag 6 mars
Nötfärsbiff
Stekt torskfilé
Tisdag 7 mars
Stekt fläsk med raggmunk
Stekt torskfilé
Onsdag 8 mars
Lunchstängt
Torsdag 9 mars
Ärtsoppa och pannkaka
Stekt torskfilé
Fredag 10 mars
Nasigoreng
Stekt torskfilé
Vår historia
Sedan början av 80-talet har vi på sjöpärlan funnits på samma plats vid sickla strand i nacka. Restaurangen har gått i generation från far till son och vi har därför en lång erfarenhet av hur den perfekta klassiska svenska pizzan ska smaka; tunn, krispig botten med de finaste råvarorna.