Välkommen till Sjöpärlan
Här kan du avnjuta lunch och middagar i en ljus och avkopplande miljö med utsikt över Sicklasjön. Sjön är omgiven av en fantastisk natur. Under sommarhalvåret öppnar vi upp vår stora uteserveringen som bjuder på sol hela dagen. När vädret tillåter har vi även en glassbar under terrassen som står öppet. Vi serverar klassisk svensk husmanskost till lunch. Varmt välkomna!
Öppettider
Måndag: 10.30 – 14.00
Tisdag: 10.30 – 21.00
Onsdag: 10.30 – 21.00
Torsdag: 10.30 – 21.00
Fredag: 10.30 – 21.00
Lördag: 12.00 – 21.00
Söndag: 12.00 – 21.00
Lunchmeny v.10
MÅNDAG
Nötfärsbiff med gräddsås och lingon
Stekt torskfilé med kapris- och dijonsås
TISDAG
Stekt fläsk med raggmunk och lingon
Stekt torskfilé med kapris- och dijonsås
ONSDAG
Lunchstängt
TORSDAG
Ärtsoppa och pannkaka med sylt och grädde
Stekt torskfilé med kapris- och dijonsås
FREDAG
Nasigoreng med ananas och ägg
Stekt torskfilé med kapris- och dijonsås
Klassisk pizza
Margherita
132
Vesuvio
139
Capricciosa
139
Bussola
146
Hawaii
139
Chiquita
139
Pepperoni
139
Cacciatore
139
La Serra
146
Marinara
166
Barnpizza
Margherita
114
Vesuvio
114
Hawaii
114
Mexikansk pizza
Azteka
162
Döskalle
165
Specialpizza
Husets
166
Gorgonzola
155
Jamaica
162
Mafiosa
155
Quatro stagioni
166
Äkta kim
162
Kebabpizza
Kebabpizza
155
Kebab special
155
Inbakad pizza
Calzone
132
Calzone special
148
Ufo (dubbel inbakad)
159
Mozzarella pizza
Spinaci Con Prosciutto
162
Le chef
162
Mezze Luna
162
Primos
162
Quattro formaggi
166
CRUDO
162
Vegetarisk pizza
Daniela
166
Melanzane
166
Veg de luxe
162
Vegetarisk
162
BASILIKA
166
SÄSONGS PIZZA
FIKON
166
KANTARELL
166
PÄRON
166
GRÖNKÅL
166
SPARRIS
166
ROM
166
BURRATA
186
Köket
SKAGEN
RÄKSALLAD
HALLOUMISALLAD
ÖRTSALLAD
HÖGREVSBURGARE
Pannkakor
Dagens lunch v.10
Måndag 6 mars
Nötfärsbiff
Stekt torskfilé
Tisdag 7 mars
Stekt fläsk med raggmunk
Stekt torskfilé
Onsdag 8 mars
Lunchstängt
Torsdag 9 mars
Ärtsoppa och pannkaka
Stekt torskfilé
Fredag 10 mars
Nasigoreng
Stekt torskfilé
Vår historia
Sedan början av 80-talet har vi på sjöpärlan funnits på samma plats vid sickla strand i nacka. Restaurangen har gått i generation från far till son och vi har därför en lång erfarenhet av hur den perfekta klassiska svenska pizzan ska smaka; tunn, krispig botten med de finaste råvarorna.